Vakmanschap voor tuinhuizen en carports

Een boomhut voor de kinderen en een gebruiksvriendelijk tuinhuis voor de ouders? Bij House@Tree worden beide constructies op maat van uw wensen uitgewerkt van op de tekentafel tot en met de afwerking. Deskundig schrijnwerker Steve Goormans gaat met passie aan de slag voor uw carports, tuinhuizen, buitenverblijven, poolhouse of bijgebouw.

Tuinhuizen

Kies voor een prachtige houten constructie als tuinhuis of carpool om aan uw woning te plaatsen. Het geeft zowel uw tuin als uw woning een meerwaarde. Het aangename door samen te werken met House@Tree uit Antwerpen is dat u al uw ideeën kan doorgeven aan de schrijnwerker die uw tuinhuizen op uw maat maakt.

Bijgebouwen

Denk niet alleen aan tuinhuizen. In Antwerpen is de firma ook uw specialist in andere bijgebouwen zoals buitenverblijven, carports en poolhouses. De gebouwen kunnen in de meeste uiteenlopende stijlen worden ontworpen. Heeft u meer voeling met een rustiek tuinhuis of wil u eerder een strakke en moderne carport, het wordt voor u geregeld.

Persoonlijke service

De zaak maakt er een punt van om projecten uit te werken die volledig aansluiten bij uw wensen, geliefde stijl en stijl van de woning. Daarom komt de zaakvoerder steeds bij u langs om advies te verlenen en om alle opties te bespreken. Enkel op die manier gaan kwaliteit, service en schoonheid mooi samen.

Contact

Boomhutten, speelhuizen, tuinhuizen en carports. Voor alles wat u in uw buitenomgeving nodig heeft, schakelt u House@Tree in. Telefoneer snel om een eerste afspraak te maken.