Treehouses in alle maten en vormen

Ieder kind droomt op een bepaalde leeftijd wel van een eigen boomhut in de tuin om met vrienden en vriendinnen in te ravotten. Maar het hoeft niet alleen voor kinderen te zijn. Ook volwassenen zijn nooit te oud om te ontspannen in prachtige boomhutten. Daarom bouwt House@Tree uit Antwerpen treehouses op maat.

Voor iedereen

Geef uw kinderen de mogelijkheid om te klauteren en te klimmen. Hun fantasie zal helemaal opborrelen tijdens het spelen en ze zullen zich eindeloos kunnen uitleven met een boomhut naar hun ideaalbeeld. Het kan een plekje voor zichzelf zijn maar ook voor de ouders. Ook zij kunnen genieten van een boomhut als een ontspanningsruimte om even tot rust te komen of zelfs als observatiehut.

Maatwerk

House@Tree komt in de eerste plaats naar uw wensen luisteren vóór het boomhutten op maat van uw bedoelingen uitwerkt. Het Antwerpse bedrijf zal u betoveren met de magie van unieke boomhutten die onder andere kunnen bestaan uit leuke huisjes met trappen, een loopbrug, puntdaken en een schuif-af. Alle handigheidjes kunnen worden voorzien wanneer u deze aangeeft aan de zaakvoerder. Heeft u nog extra informatie nodig over treehouses. In Antwerpen neemt u hiervoor meteen contact op met House@Tree.