Betoverende boomhutten met House@Tree uit Antwerpen

Een boomhut om in te klauteren, een treehouse om even tot rust te komen of een rustiek tuinhuis, het wordt allemaal gebouwd door House@Tree uit Emblem nabij Antwerpen. De professionele houtbewerker Steve Goormans richtte het bedrijf in 2013 op. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn zus Marijke. Met de zaak wou hij terug naar zijn basis gaan en genieten van het werken met hout.

Boomhutten

De passie voor houtbewerking ontdekt u meteen bij het laten bouwen van boomhutten. U kan uw wensen doorgeven voor een boomhut die helemaal op uw maat en die van uw kinderen wordt gebouwd. De duurzame treehouses waar u tot rust kan komen of het speelhuis voor de kinderen kan met verschillende extra’s worden uitgebouwd.

Tuinhuizen

Steve Goormans voelt zich helemaal thuis in de houtbewerking. Daarom kan u de firma eveneens contacteren voor andere toepassingen. In de lijn van de diensten bouwt de zaak uw tuinhuizen, bijgebouwen, carports en poolhouses. Deze zijn uit te werken in meerdere stijlen van landelijk, speels tot strak modern.

Houten creaties

Andere houtcreaties die u mag bestellen, zijn unieke designmeubelen en zelfs dierenverblijven. Of u nu een magische boomhut wenst of een sierlijke zitbank voor buiten, Steve Goormans komt steeds bij u langs om advies te geven maar ook om uw wensen te noteren. Zo ontvangt u een ontwerp dat verder kan worden besproken voor de uitwerking van start gaat.

Contact

Maak nu al een afspraak met House@Tree voor uw uitdagende boomhutten in Antwerpen of  designmeubelentuinhuizen, dierenverblijven, tiny houses, hut, cabine, chalet.. Ook contact opnemen voor extra informatie of om de boomhutten in het nieuws te volgen doet u zonder aarzelen.

BOOMHUTTEN

link

Speelhuisjes

link

Design Meubelen

link

Tuinhuizen

link

Concepten

De zaakvoerder van House@Tree geeft u extra informatie over boomhutten, tuinhuizen, poolhouses en hout creaties. Ontdek enkele andere concepten.

Lees meer